Blog Image

Bort från vardagen

Gräsmyr

Husbilen Posted on Tue, September 10, 2019 17:08:59

Gräsmyr loge NW tävling 24-25/8. Vi tog husbilen med oss och bodde där, med ström kostar det 150 kr dygnet, det var fler som bodde på plats än i maj. Fina rastning ställen för lilla vovven och fint servicehus. Nära till ICA. Det var ingen dans den här helgen, men lugnt och fint på platsen.Tur med HB

Husbilen Posted on Fri, September 06, 2019 10:49:44

Med regn till och från Skellefteå blev det ändå en fin helg sista helgen innan V skulle börja skolan igen efter sommarlovet. Lite sol, regn men ändå varmt.

Vitbergsbacken är dryg att gå uppför, ligger precis ovanför campingen. Har aldrig varit här på vintern bara vår och sommar, höst. Det måste man ju säga att campingen som tog 400 kr natten har bra läge, både att kunna cykla till city eller motionera.


Turf Sandslåns camping

Camping Posted on Wed, September 04, 2019 19:52:49
Sandslåns camping 220 kr natten med el, vi stod där två nätter. Det fanns en ställplats bredvid, som båtklubben ägde, den såg fin ut, faktiskt finare än själva campingen. Turf jakt och lite NW på det. En perfekt helg. V vägrade följa med så hon bodde i Sörfors.
På tuman hand med maken. Fint väder hade vi i alla fall. Och ett diplom blev det i Nyland. Hurra!Glass i stora lass

Livet Posted on Wed, September 04, 2019 18:00:18
Vi har nära till Glassbonden som gör sin egen glass, vi tog en tur dit en eftermiddag och ett glass kalas startade. Tur man inte tål socker så det blev inte så mycket glass för mig,
Det finns både vanlig kulglass och lite mera avanserade godsaker. Men godaste var den italienska glassen i Gränna.


Grannes och Kvitnes Camping

Fiske Posted on Tue, September 03, 2019 20:46:17

Efter en stunds hemmasittande så tog vi husbilen och tog en tur till lite vacker natur och lugn och ro.

Ixo var med och trivs i lugnet och den vackra miljön så härligt. Så lite människor är det svårt att hitta. Hade med cykel så det blev motion och lågt vatten var det så ut på sandudden. Stillsamt och endast Eldor var ute på vattnet. Han la ut nät på kvällen och tog in de på morgonen men inga fiskar visade sig för honom. Det har ändrats så mycket med fiske reglerna så vi har då inte lusten att fiska är som bortblåst med alla reglerna. Så vi tog det himla lugnt och vilade härligt. Inga telefoner eller datorer helt off. Sedan for vi vidare och la till vid Kvittens camping och det var lugnt även där framför allt när vägen är omdragen går inte mycket trafik längre där.

Utsikten från hyllan där vi stod, bedårande.

Solnedgången
Dom här tyskarna stod nära varandra. Dom sov i en bil och lagade mat i den andra.
Fint väder mest hela tiden, det blåste dock någon natt
Varmt och skönt promenad väder var det i alla fall.
Min älskling och pälskling
vackra berg
Älskar denna utsikt


Malnbaden camping

Camping Posted on Fri, July 05, 2019 20:17:28

Malnbadens camping och vandrarhem ligger i Hudiksvall. Ca 4 km från centrum men med fina cykelvägar efter kusten. Havsbad med långgrund strand i söderläge. Fin men lite ojämn camping ligger i backe, så det gäller att få dom plana platserna om man har husbil i alla fall. Husvagnar är ju inte lika känsliga för det här med lite lutning.

Malnbaden
Campingen


Arboga

Husbilen Posted on Fri, July 05, 2019 20:13:10

I dagarna fyra var vi i Arboga, vi kom på måndagen och åkte på torsdagen då vi hamnade i Fellingsbro.

Vi besökte Hjälmare docka och till Arboga robotmuseum samt lite svampletning blev det också under våra dagar.Gränna camping

Camping Posted on Fri, June 28, 2019 21:37:37

Gränna camping på fredag ankom vi. Blev en två timmars tur till Gränna och minsann fint väder, sol och varmt härligt.

Plana platser och härliga servicehus. Fint hamn område med färjan till Visingsö. Vi har med cyklarna så vi tog en tur upp till Gränna stad är ju gångavstånd med med cykel går det snabbare. Glass och mat under parasoll på uteservering på hamnområdet, vi äter ju tidigt så det hann inte bli så mycket folk och ljud. Jag åt plankstek och andra i familjen åt pasta med oxfile och mexikansk hamburgare, gissa vilka?
Ica kortet har 20% rabatt på svenska camping pärlor där bland annat Ansia ingår så det blev 303 kr natten och tre nätter.

Godaste glassen mango hallon sorbet från gelato factory Gränna


Next »