21-23 april var det dags för sista tävlingen för den här säsongen i Tärnaby. Vi hade packat husbilen och fixat skidorna mm så vi åkte i väg på torsdagsmorgon. Resan gick bra och lunchen intogs på hotell toppen i Storuman. Hundarna var med och dom fick givetvis rasta sina ben även dom i Storuman. Vi ställde oss nedanför Anjabacken när vi kom fram och var kvart där tills jag hade varit på lagledarmötet på kvällen. Vi åkte sedan upp till Ingemarbacken så vi sov där alla nätter.


Victoria åkte ur i Slalom och blev placerad i mitten i GS på lördagen och i parallellen så fick hon åka kvalåken men inge mera.
Det gick bra att bo i husbilen på plats givetvis på söndagsmorgonen så hade vi inget vatten efter frukost och sedan tog gasolen slut, men vi hade med oss en i reserv. Och vatten hämtade vi med kastrull och vattenkanna inne i matsäcken.
Vi hade även på elverket på två av kvällarna en stund och vi vallade skidor ute det gick himla bra.
Trevliga tävlingar med omväxlade aprilväder var det som Tärnaby bjöd på denna helg.