Jag och V åkte på tisdagen till Byske för att bo på campingen ett par dagar. Vi var där till fredagen. Åkte den 8 augusti och åkte hem den 11/8. Vi bodde på den 5 stjärniga campingen Byske havsbad, det var inte fullt i alla fall, vi stod ensamma på område AB plats 14.
Anders kom upp på torsdagskvällen.

Ziwan trivdes i alla fall, jag tyckte det var lungt och skönt. V badade på det tempererade badet på onsdagen och tyckte det var kul, man fick betala in sig det ingick ej i priset. Men havet var för kallt så det blev badet och lek. Hyfsat varmt var det. Dom hade även en dirtbike runda som V tog varv efter varv. för BMX cyklar vi hade med oss cyklarna så hon tyckte det var kul.


Ingen markis, men väl väggen uppe gick bara fint det också blir vindskydd och då blir det varmare.

Frukost ute i bakrunden ser man servicehuset nr 4 samt wifimasten. V:s bästa vän.

Behövs nån bildtext till havet.. Kallt var det i alla fall.