Dags för höstlov och en tur med husbilen, vi åkte söderut först till Arboga och hälsade på A hade köpt extraljus som Tompa var snäll och monterade och se vilket resultat nu kan vi se på vägen när det är mörkt och så.


Första rastningen och lunch vid Skuleskogen där trafikverket renoverat och fixat till en riktigt fin rastplats.


riktigt bra ljus blev det.


En tur till skogen och lite svampletning med Peter och se där fanns dom har inte hittat någon trattkantarell i skogarna förr i år och i Arboga skogarna fanns dom i massor. Otroligt kul att försöka sig på att plocka dom tur man går långsamt numera då ser jag dom.

Svamp på tork.

Rastning av liten hund blev det givetvis också ser du vovven bland alla löv?

En ca tre hundra årig stor tall som jag fann i svampskogen riktigt ståtlig. Denna får nog stå kvar men skogen till höger skall huggas ner och därmed även en riktigt fin svampskog till enda.

En valpkull från kennel Sable Shades dom föddes den 2 november. En skall bli vår av fyra hanar undrar vilken?

Följde med till ridhuset och såg Flisan och Isabell vilken fin häst hon har och vad jag blev trött av alla intryck och framför allt blev jag sugen att testa rida igen.

Utsikt från ställplatsen vid högakusten bron där vi åt middag och rastning av hund när vi åkte hem på lördagen. Vilken fin utsikt det är. Undra hur många bilder som är tagna från denna punkt när det är fina solnedgångar.