Under helgen 11-13 maj 18 har jag och dottern varit i Skellefteå vi har bott på campingen mitt i staaan.

Det var underbart väder med sol och ca 24 grader varmt på dagarna.

Under fredagen spelade dottern fotboll himlacupen 4 matcher, så hon var trött när jag hämtade henne, efter att jag checkat in på campingen på eftermiddagen. Det blev lite hundrastning men sedan blev det en tidig kväll.


På lördagen for vi och tittade på Titanic utställningen, en jättebra utställning om tragedin. Mycket intressant och sevärd.
Hundrastning blev det givetvis.

PÅ söndagen gick vi en promenad på fm blev hela 5 km det var mycket varmt men vi fixade det och hundarna blev mycket nöjda. Utcheckning innan 12 precis. Men vi hann det var huvudsaken. Vi börjar bli proffs på att hänga upp cyklarna på stället.

Vi bodde på terassen plats 19 det var en bra hundplats men trafiken från vägen var lite för mycket för min smak men nära ett servicehus. Hit kommer vi igen.