Efter en stunds hemmasittande så tog vi husbilen och tog en tur till lite vacker natur och lugn och ro.

Ixo var med och trivs i lugnet och den vackra miljön så härligt. Så lite människor är det svårt att hitta. Hade med cykel så det blev motion och lågt vatten var det så ut på sandudden. Stillsamt och endast Eldor var ute på vattnet. Han la ut nät på kvällen och tog in de på morgonen men inga fiskar visade sig för honom. Det har ändrats så mycket med fiske reglerna så vi har då inte lusten att fiska är som bortblåst med alla reglerna. Så vi tog det himla lugnt och vilade härligt. Inga telefoner eller datorer helt off. Sedan for vi vidare och la till vid Kvittens camping och det var lugnt även där framför allt när vägen är omdragen går inte mycket trafik längre där.

Utsikten från hyllan där vi stod, bedårande.

Solnedgången
Dom här tyskarna stod nära varandra. Dom sov i en bil och lagade mat i den andra.
Fint väder mest hela tiden, det blåste dock någon natt
Varmt och skönt promenad väder var det i alla fall.
Min älskling och pälskling
vackra berg
Älskar denna utsikt